Vraag en Antwoord

Geplaatst door: Jan Schalwijk

" HALLO GEBREUKERS, OP VERZOEK VAN EEN OUDE MAAT VAN DE KONINKLIJKE MARINE, BEN IK OP ZOEK NAAR DE EX-MARINEMAN GENAAMD  T ( TWAN) WIENER. IN 1977 ZOU HIJ WOONACHTIG ZIJN IN DE Lichtenbergstraat 1, Hoensbroek. MOGELIJK KAN ÉÉN VAN DE GEBREUKERS INFORMATIE VERSTREKKEN." GR JAN SCHALKWIJK


Geplaatst door: Ad Boekhorst.

Heeft u foto's en u kunt ze niet scannen, geen probleem ik scan ze graag voor u. U krijgt ze uiteraard retour en ik zet ze voor u op een DVD schijf. Bij interesse kunt u een mail sturen naar: info@auw-gebrook.nl

Mvg Ad.

 

Geplaatst door: Michel van der Veeke.

Hallo allemaal ik ben op zoek naar foto´s van mijn vader die in Hoensbroek op school gezeten heeft maar ik weet niet op welke en vragen kan ik hem niet meer want hij is 1990 van ons heen gegaan daarom dat ik het vraag hij heette Cor (Eintjes) van der Veeke .

Met vriendelijke groeten van Michel van der Veeke
ps ik heb zelf op de Ridder Hoen straat gewoond naast zanger Willy van Meegen nu woon ik op Nieuw-Einde maar mis gebrook nog iedere dag